08. 09. 2017

V mesecu maju 2017 smo v podjetju Archa inženiring d.o.o. preko pogodbenega partnerja na angleškem trgu izvedli raziskavo trga muzejskih vitrin. Namen operacije je bil pridobiti čimveč podatkov, ki bi našemu podjetju pomagali pri odločitvi glede vstopa na angleški trg.

Tržna raziskava je bila izvedena v mesecu maju 2017 in je imela za cilj ugotoviti velikost potencialnega trga (št. muzejev) v Angliji, trende na področju razstavljanja in muzejske opreme, načine nabavljanja vitrin v muzejih (kdo sprejema odločitve, načini iskanja dobaviteljev), ključne lastnosti tovrstnih izdelkov, ki morajo biti zagotovljene za uspešno izvedeno prodajo ter tudi identifikacija potencialnih lokalnih podjetij - partnerjev v smislu zastopanja oz. distribucije izdelkov našega podjetja.

 

Med tržno raziskavo je bilo poleg intervjujev na področju Anglije iz javnih seznamov identificiranih več potencialnih podjetij – lokalnih partnerjev, bodisi s področja trgovine bodisi oblikovalcev ali postavljavcev muzejskih razstav, ki predstavljajo bazo morebitnih prihodnjih poslovnih partnerjev.

 

Na podlagi ugotovitev tržne raziskave, ki je pokazala na določene priložnosti na trgu, smo v v podjetju Archa inženiring d.o.o. sprejeli odločitev o vstopu na trg muzejskih vitrin v Anglij. V mesecu maju 2017 smo tudi opravili obisk specializiranega sejma v Londonu, na katerem smo se srečali z nekaterimi intervjuvanimi podjetji, ki so izrazila interes po sestanku.

 

Z raziskavo smo kandidirali na razpisu Javne agencije SPIRIT za Sofinanciranje tržnih raziskav na tujih trgih v letu 2017 in za izvedbo pridobili 1.721,42 EUR nepovratnih sredstev.

 

Povezava:   http://eu-skladi.si/

03. 06. 2016

Archa Company offers you new comfortable Easy display case.

  • Left & Right slide opening give you more flexibility on case positioning.
  • Safety level is achieved with use of Laminated safety glass, Safety Pin Locking system and durable Aluminium profiles on door side.
  • Metal parts powder-coated in RAL 7016 Anthrazite Grey, RAL 7035 Light grey or any other RAL classic colour (on demand).
  • Metal sheet bottom panel and one height adjustable glass shelf.
  • Heigh adjustable feets allows you to install case on any kind of not-nivelised floor.
  • Lighting from the top (on demand).
  • No kit needed for installation.
  • Cases will arrive at your place as already done. Dispatched in recyclable packaging materials.
  • Standard dimensions: W 60x D 60x H 190cm

Contact us for more information.

, ,
03. 03. 2016

Contact us for more information or to get document pdf.

19. 01. 2016

Be flexible and create your own exhibition place

Archa modular partition wall system is available in standard format or in desired size.

We offer flexible, convenient, simple and workable solutions.

Click to see more.

Contact us for more information.

21. 04. 2015

We are glad to present you first Archa display cases presentation video.

Click on the following link and enjoy in Archa Freestanding case&References and Table case&References presentation video.

Focus on quality, precision and responsibility forms basis to everything we create.

So the final result is an excellent product, which brings a new value to each museum.